Website laten maken door miss business marketingbureau

EEN OFFICEMANAGER MET PIT EN OVERZICHT

Dat is wat we nodig hebben bij Miss Business. We zijn lekker groeiende en zoeken daarom een energieke officemanager die verschillende administratieve en organisatorische taken op zich neemt. Omdat je het aanspreekpunt gaat zijn voor zowel interne als externe partijen, is het fijn als je met een aantal jaren ervaring komt binnenstappen. Miss Business zoekt echt iemand die haar mannetje staat.

Wie

Miss Business zoekt een energieke en ervaren officemanager, die communicatief vaardig en administratief onderlegd is. Je wordt de spil binnen een bruisend marketingbureau met veel jonge meiden en daarom neem je ervaring mee om iedereen een beetje onder je hoede te nemen. Je denkt en werkt op HBO-niveau, je weet hoe je uitstekend Nederlands schrijft en spreekt en bent representatief.

Wat

Je takenpakket is uitgebreid, maar past binnen een parttime werkweek van 16 - 24 uur. Van factureren tot personeelsadministratie, van telefonische en schriftelijke correspondentie tot verslagen, van voorraadbeheer tot events op een rijtje zetten. Je takenpakket is uitgebreid en afwisselend en daar word je blij van. Je word aangestuurd door het opperhoofd.

Hoe

Je komt werken bij het leukste marketingbureau van Schiedam tegen een marktconform salaris. Het team waar je mee werkt bruist van de energie. De radio staat altijd aan en meezingen met het foute uur is toegestaan. De Nespresso mag je onbeperkt gebruiken en met regelmaat proosten we op van alles en nog wat. Verder ben jij degene die het volgende bedrijfsuitje mag organiseren, dus..?

Miss Business Marketingbureau Schiedam

BEN JIJ DE ENERGIEKE OFFICEMANAGER DIE OVERZICHT HOUDT?

Dan snap je waarschijnlijk wel dat bij deze toffe functie een creatieve sollicitatie past.
Daarom zien we graag je originele reactie met veel plezier tegemoet. Je kunt hem sturen naar tara@missbusiness.nl.