It’s nice to see you!

WIJ ZIJN MISS BUSINESS

Wij zijn leuke, Rotterdamse nerds op hakken en onderscheiden ons als marketingbureau door ècht klantencontact. We denken vanuit jouw schoenen en lopen altijd een stap harder dan afgesproken | Wij krijgen een kick van creatieve content, scorende websites, magnifieke marketing en resultaten waar je een kriebel van in je buik krijgt | Wij zorgen dat jouw marketing en online business professioneel geregeld is, groeit en nieuwe klanten oplevert. Sterker nog: we maken fans van ze, met passie en creativiteit.

Marketingnerd & Eindbazin

Tara Boxman

Tara is het opperhoofd bij het marketingbureau Miss Business. Ze houdt van goede koffie, drinkt die graag met klanten, viert elk succesje met bubbels en vindt dat vrouwen en marketing een top-combinatie zijn. Ze heeft jarenlange commerciële marketingervaring op directieniveau en helpt elk bedrijf aan meer business.
Bruisende Online Marketeer

Esmee van Gijzen

Esmee is de reislustige, 4-talen sprekende online marketeer die alles voor klanten doet. Ze vindt het belangrijk om het doel van de opdrachtgever voor ogen te houden en daar strategisch naartoe te werken. Ze lacht bijna altijd, brengt een lading energie mee naar kantoor en wil heel graag een fluffy kantoorhond.
Creatieve taalnerd en websitewizard

Lieve van der Meer

Lieve is een creatieve taalnerd die leeft van lijstjes. Ze creëert de meest uiteenlopende content voor alle soorten klanten, aan de hand van haar to-do-lijstjes. Ze is een steeds meer ervaren WordPress-Wizard aan het worden, gaat voor blije klanten en kickt op keurige maandelijkse rapportages. Ze vindt je leuk als je lacht om haar niet-grappige grapjes.
Marketingstagaire 2.0

Elisa Veenendaal

Elisa is een social know-it-all. Ze houdt van hard werken, is ontzettend nieuwsgierig en kickt op onderzoek doen. Met deze mindset duikt ze graag in jouw statistieken en strategieën om er de beste resultaten uit te slepen.  Daarnaast gooit ze er met regelmaat een lekker (sarcastisch) grapje in en lacht dan haar aanstekelijke lach.
Marketingstagiaire 2.0

Paige Hendrix

Paige is een creatief bruistabletje dat echt blij wordt van vormgeving en design. Photoshop en Indesign zijn haar beste vrienden en daarmee zet ze al haar skills in om de doelgroep van klanten echt te kunnen raken. Ze wordt blij van nieuwe uitdagingen en is verslaafd aan Nutella.